5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Hikmet Şahin'den birlik çağrısı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, taraftarların, Bursaspor menfaati çatısı altında toplanmalarını istedi.

Şahin, Bursaspor Taraftarlar Derneği'nin yeni seçilen yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Yeni yapılan seçimlerde görevine 7. kez seçilen Bursaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Mesut Ağrak'ı tebrik eden Başkan Şahin, "Bursa, genç ve eğitimli bir nüfusu barındıran bir kent olmasının yanı sıra, köklü spor geçmişi ve engin spor kültürüyle Türk sporunda her zaman yerini almış ve bundan sonra da almaya devam edecek bir şehirdir. Bundan dolayı Bursaspor, hem Bursa hem de Bursaspor için vazgeçilmez bir değerdir" dedi.

Bursaspor'un, Bursa'nın bir değeri olduğunu, Bursalılar'ın da bu değere zarar vermemelerini isteyen Şahin, taraftarların arasında yaşanan tartışmaların ligin ikinci yarısında yaşanmamasını diledi. Şahin, ligin ilk yarısındaki başarının ikinci yarıda da devam etmesi için camia olarak rehavetten kaçınılması uyarısında bulundu.

Bursaspor Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu üyelerine, Özlüce Tesisleri hakkında da bilgi veren Başkan Şahin, inşaatın bitmesinden sonra yeşil - beyazlı kulübün yeniden altyapıda sporcu yetiştiren bir kulüp haline geleceğine olan inancını dile getirdi.

Bursaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Mesut Ağrak ise Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin'in Bursaspor'da büyük emeğinin bulunduğunu vurgulayarak, bu desteğin şampiyonlukla taçlanmasını diledi.

.
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2005 Çarşamba 15:28:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?