6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Kaybedecek bir şeyimiz yok!

BURSASPOR MANCHESTER'I DEVİRMEYE KİLİTLENDİ

Bursasporlu futbolcu İbrahim Öztürk, Şampiyonlar Ligi'nde kaybedecek bir şeylerinin kalmadığını belirterek, Manchester United maçı ile hem gol, hem de galibiyetle tanışmak istediklerini söyledi.

Atatürk Stadyumu'ndaki basın toplantısında konuşan tecrübeli oyuncu İbrahim Öztürk, Şampiyonlar Ligi'ndeki Manchester United maçında 3 puanla ayrılacaklarına inandıklarını söyledi. Kaybedecek bir şeylerinin kalmadığını ifade eden Öztürk, "Şampiyonlar Ligi'nde şu ana kadar puan alamadık. Bu yüzden kaybedecek bir şey yok. Her şeyin farkındayız. Kazanacak çok şey var. Elimizden geleni yapacağız. Galip gelmek için herkes elinden geleni yapacak" dedi.

Avrupa'daki gol sıkıntısına Manchester United ile kendi evlerinde son vereceklerini kaydeden Öztürk, "Gol atamıyoruz. Bu sıkıntı üzerimizde baskı oluşturuyor. Puanla tanışmamız gerekiyor. Bunu, bu maçta fazlasıyla üzerimizden atıp neticeye gideceğiz. Şampiyonlar Ligi'nde Valencia bizim için başlangıç oldu. Daha sonra bazı şeylerin farkını vardık. İnşallah bu maç bizim için asıl başlangıç olacak. Bu maçla birlikte en kötü UEFA'ya gitmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

 

"AVRUPA'DA ÇEKİNGEN, LİGDE LİDERİZ"

Şampiyonlar Ligi ile Spor toto Süper Ligi arasındaki performans farkı olduğunu söyleyen Öztürk, "İki ligde farklı oyun sergiliyoruz. Avrupa'da çekingen bir durum sergiliyoruz. Ancak Şampiyonlar Ligi'nde ilk defa sahaya çıkıyoruz. Şimdiye kadar galip gelemememiz ve gol atamamamız bunun göstergesi. Bunlar bizim çekingenliğimizden kaynaklandı. Sonuna kadar elimizden geleni yapacağız. Bundan sonra böyle olmayacak" ifadelerini kullandı.

BURSASPOR MANCHESTER'I DEVİRMEYE KİLİTLENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2010 Pazartesi 15:24:03
Güncelleme :2 Kasım 2010 Salı 00:15:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?