5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Kızıl Sarvan'ı istifaya davet etti

Kendi sahasında, ligin son sırasındaki Çanakkale Dardanelspor ile son dakikada yediği golle 1-1 berabere kalan Bursaspor'da, kulüp başkanı Levent Kızıl maçın ardından yaptığı açıklamada, Oğuz Sarvan'a tepki gösterdi..

Bursaspor'da, kulüp başkanı Levent Kızıl, ''Hakem atamalarından sorumlu MHK asbaşkanı Oğuz Sarvan, bu işi bıraksın'' dedi. Levent Kızıl, 1-1 biten Bursaspor-Çanakkale Dardanelspor maçının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, İkinci Lig (A) Kategorisi'nde tüm takımların, hakem atamalarından yakındıklarını söyledi.

Bursaspor'un maçlarına sıklıkla İzmir Bölgesi hakemlerinin atandığını öne süren Kızıl, ''Hakem atamalarından sorumlu MHK asbaşkanı Oğuz Sarvan, bu işi bıraksın. Dürüstlüğüne söyleyecek sözüm yok ama bu işi bilmiyor. İkinci Lig (A) Kategorisi'ndeki tüm takımlar kan ağlıyor. Ayrıca MHK Başkanı Ufuk Özerten de Oğuz Sarvan'ı korumaktan vazgeçsin. Özerten benim dostum. Ben bunları maç 1-1 bitti diye söylemiyorum. Kazansaydık da böyle bir açıklama yapacaktım.'' diyerek sözlerini tamamladı.

.
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2005 Pazartesi 11:17:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?