5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Mehmet Önür'e Yozgat yolu göründü

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi ekiplerinden Bursaspor'da Mehmet Önür, Yozgatspor ile anlaşmak üzere olduğunu söyledi.

Bursaspor, 2. yarı hazırlıklarını Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde sürdürürken, Bursaspor'a sezon başında Kocaelispor'dan transfer edilen Mehmet Önür, Yozgatspor'la anlaşmasının söz konusu olduğunu ifade etti.

Her iki takım yöneticileri arasındaki görüşmelerin sürdüğünü belirten Mehmet, Bursaspor'un çok büyük bir camia olduğunu kaydederek, ''Bu takımın yeri 2. Lig değildir. Türkcell Süper Ligi'nde, Avrupa kupalarında oynaması gerekir. Benim Bursaspor maceram buraya kadarmış. Bursaspor'a bundan sonraki dönemde başarılar dilerim" dedi.

Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularanı cevaplayan tecrübeli futbolcu Yasin Sülün ise 2. yarıda formayı kapmak için çok çalışacağının müjdesini verdi. Sezon başında forma giyme şansı bulabildiğini, ancak daha sonra geçirdiği sakatlığın ardından istediği ölçüde forma şansı bulamadığını söyleyen oyuncu, ''Daha sonra zaten takım olarak iyi bir hava yakalandı. Oynasam da oynamasam da benim için sorun değil" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2005 Salı 16:55:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?