2
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Osmangazi Belediyespor sezonu açtı

Osmangazi Belediyespor, düzenlediği görkemli bir törenle yeni sezona merhaba dedi.
 
Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen törene Osmangazi Belediyespor bünyesinde faaliyet gösteren tüm takım oyuncuları ve antrenörler katıldı. Törende AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Emin Tutan, Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin ve birçok davetli de hazır bulundu.
 
Törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından takımlar tek tek sahaya çağrıldı. Halk Oyunları ekibinin yerel oyunlardan örnek sunduğu gecede, Tekvando ve Judo takımları nefesleri kesen bir gösteri sundu. Boks takımından iki boksör ise kıran kırana bir maç yaptı.
 
Osmangazi Belediyespor'un gurur tablosu yaşadığını belirten Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe, "İki yıl gibi kısa sürede büyük başarılar yakaladık. 13 branşta bin 500 sporcusuyla Bursa'da adından söz ettiren büyük bir kulüp olduk. Sporcularımızın hepsini tek tek kutluyorum. Hocalarımızın bir çoğu milli takımlarda görev alıyor. Güzel çalışmalarımızı, Bursa'mızı hem yurtiçinde hem de yurtdışında temsil etme yönünde devam ettiriyoruz. Toplumun her kesimiyle ilgilenmeye çalışıyoruz. Gençlerin sporcu olması için spor kulüpleriyle el ele vererek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Spor kulüpleriyle el ele vererek 14 spor tesisi oluşturduk" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2006 Çarşamba 13:29:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?