5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

'Özlüce Tesisleri 2006'da bitecek'

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, inşaat halinde bırakılan Bursaspor Özlüce Tesisleri'nin yapımına başlanacağını ve 2006 yılı sonunda bitirileceğini söyledi.

Bursaspor'un Özlüce Tesisleri'nin hukuki proplemler nedeniyle inşaat halinde kaldığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, tesislerin tamamının Büyükşehir Belediyesi'ne ait olduğunu ifade etti.

Şahin, hukuki problem yaşanmaması için burayı kendi yatırımları gibi göreceklerini ve bitince Bursaspor'a kiralayacaklarını kaydetti. Tesislerin yarım kalan inşaatının tamamlanması için 3 trilyon lira ayrıldığını dile getiren Şahin, şunları söyledi:

"Biz başladığımız işi bitiririz. Bu tesisleri yaparak Bursaspor'a Vakıfköy'den daha modern bir tesis kazandırmış olacağız. Kaba inşaatı biten 3 bloğun ince inşaat işlerini yaparak tesisi kullanıma hazır hale getireceğiz.

Sporcu soyunma odaları, 100 metrekare yüzme havuzu, sauna gibi donatıların yapılacağı tesisi Bursaspor'un kullanımına sunarak yıllar önce olduğu gibi Yeşil-beyazlı takımı yeniden altyapıda sporcu yetiştiren bir kulüp haline getireceğiz."

Tesislerin kalan inşaatının yapımına 2005 yılı sonunda başlanacağı ve 2006 yılının eylül ayında bitirileceği öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2005 Salı 15:00:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?