1
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Ralli pilotu Ercan Kazaz, Oto Show 2006'ya katıldı

Bursa'da düzenlenen 'Oto Show 2006 Fuarı'na katılan Subaru Türkiye Ralli Takımı Pilotu Ercan Kazaz, hayranlarına imza dağıttı.

TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. ve ODD Otomotiv ve Distribütörleri Derneği işbirliği ile gerçekleşen 'Oto Show 2006 Otomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet ve Aksesuarları Fuarı'nda, Subaru standında imza dağıtan Türkiye Ralli Takımı Pilotu Ercan Kazaz'a vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Subaru İmpreza S 10 WRC ile sezona Ege Rallisi'nde genel klasman birinciliğini kazanarak başlayan Kazaz, 2006 yılında da ekibine ve kendisine güvendiğini söyledi. Ekip olarak yılın ilk rallisinden şampiyon olarak ayrılmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Kazaz, "Subaru WRC, çok güçlü bir otomobil. Önümüzde Kocaeli rallisi var. Onu da kazanmak için bütün gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

9 Nisan'a kadar açık kalacak olan fuara gösterilen ilgiden memnun olduğunu söyleyen Kazaz, yeni Subaru'yu "Düşün, hisset ve kullan" diye yorumladı. Girişlerin ücretli olduğu fuara katılan çak sayıdaki vatandaş, ünlü pilottan imza alabilmek için yarıştı.

.
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2006 Pazar 15:01:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?