1
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Raşit Çetiner Bursaspor'a veda etti

Bursaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner, Yeşil-beyazlı takımı 'şampiyon olarak' Süper Lig'e çıkartarak misyonunu tamamladığını belirterek, gelecek sezon Bursaspor'da görev almayacağını açıkladı. 

Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Teknik Direktör Raşit Çetiner, kimseye kırgın olmadığını söyledi. Çetiner, "Bursa'da futbola olan ilgi, basının ve taraftarın duruşu, beni son derece etkiledi. Bursaspor'u şampiyon yaparak misyonumuzu tamamladık. Başkanımız Levent Kızıl ile birlikte geldim ve birlikte ayrılıyoruz. Çok keyifli bir yıl geçirdik. Bursa'dan ayrılırken, kimseye kırgın değilim. Bizlerin her zaman arkasında olan yönetim kuruluna, basına ve taraftara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. 

Aldığı bu kararla yeni yönetimin önünü açmak istediğini söyleyen Çetiner, "Transfer ile ilgili çalışmalarımızı yapıyorduk. Ancak kısmet buraya kadarmış. Şu anda ekibimiz Brezilya'da futbolcu izlemelerini yapıyor. Bizden sonra göreve gelecek teknik ekip sorarsa, yardım etmeye seve seve hazırız" diye konuştu. 

Bursaspor'a mutlaka transfer gerektiğini söyleyen Çetiner, takımın Süper Lig'de kötüye gideceğine inanmadığını söyledi. Bursaspor'da 'akılcı ve doğru hedefler koyarak' 5 yıllık süre içinde adım adım başarıya ulaşabileceğine inandığını dile getiren Çetiner, "Güçlü, istikrarlı bir yönetim ve teknik kadro ile Bursaspor başarıya ulaşacaktır" şeklinde konuştu. Çetiner, bugüne kadar gelen teklifleri Bursaspor ile görüşmediği için geri çevirdiğini, bugünden itibaren gelecek teklifleri değerlendireceğini açıkladı.
.
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2006 Salı 18:07:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?