1
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Rekabet Bursa'ya yarar

Bursaspor'un genç futbolcusu İbrahim Dağaşan, yapılan transferlerin takım içinde rekabeti artıracağını, bunun da Bursaspor'un işine yarayacağını söyledi..

İbrahim, takım arkadaşı Veli Acar ile birlikte gazetecilere yaptığı açıklamada, ikinci yarı hazırlıklarını bir kamp yerine gitmektense Vakıfköy Orhan Özselek Sosyal Tesisleri'nde yürütmelerinin kendileri açısından daha iyi olduğunu söyledi.

Lige iyi başladıklarını ve devreyi lider kapadıklarını anımsatan genç futbolcu, ''İkinci yarıda da aynı performansımızı sergileyebilmek için çok çalışıyoruz. Futbolcular olarak camianın beklentilerini biliyoruz. Bunu gerçekleştirebilmek için elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz'' dedi.

İbrahim, yapılan transferlerin hatırlatılması üzerine, ''Transferler takım içinde rekabeti artıracak. Bu da Bursaspor'un işine yarayacak. Kim forma giyerse giysin hepimiz önce takımın başarısını düşünüyoruz'' diye konuştu.

Veli Acar da kampın Bursa'da yapılmasından memnun olduğunu dile getirdi.

Takımda kolej havası yakalandığını, yeni transferlerin de çok çabuk uyum sağladığını anlatan Veli, ''Takım olarak çok iyi oynuyoruz. Sezon başındaki performansımızı yinelersek, 27. haftada Turcell Süper Ligi'ne çıkmayı garantileriz'' dedi.

.
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2006 Salı 14:51:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?