1
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Yunan polisine 3-2 yenildik

Uluslararası Polis Birliği'nin (İPA) Yunanistan temsilcilerinin düzenledikleri Bursa gezisi kapsamında, Selanik ve Bursa polisi, düzenlenen dostluk maçında bir araya geldi. Oynan maç Yunan takımının 3-2 galibiyetiyle sona erdi. 

Bursa Merinos Stadı'nda oynanan maç öncesi iki takım arasında dostluk rüzgarları esti. İki takım oyuncuları ısınırken, tribünlerde ise tezahüratlar yapıldı. Maç öncesi açıklama yapan İPA Bursa Şube Başkanı Güzin Nil Erdoğan, İPA'nın Selanik temsilcilerinin kendilerini ziyaret ederek iki gün boyunca birlikte olduklarını ve dostluk maçı yapmak teklifini kabul ettiklerini söyledi. Erdoğan, maçın her iki ülke ve emniyet teşkilatları arasındaki dostluğu pekiştireceği inancında olduklarını belirtti. 

Selanik Trafik Şube Müdürü ve kafile başkanı Hirtos Yanços ise iki gün boyunca çok güzel şeyler yaşadıklarını açıklayarak, Türk meslektaşlarının da kendilerini ziyaret gelmesini isteyerek, ülkelerine davet etti. Selanik Emniyeti Takımı'nın kaptanı Yorgos Talihmanidis de meslektaşları ile aralarında çok güzel bağ kurulduğunu ve en kısa zamanda ziyaretin karşılığını istediklerini ifade etti. 

Bursa bölgesi hakemlerinden Mehmet Efe, Alper Ayaz ve Ferhat Kabaçalı üçlüsünün yönettiği maç Yunan takımının 3-2 galibiyetiyle sona erdi. Sahada mücadele eden polislerin eşleri de maçı heyecanlı gözlerle izledi. Taraftarların ilgi gösterdiği maçı Bursa Emniyet Müdürü Tahsin Demir ve emniyet müdürlüğü yetkilileri de izledi.
.
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2006 Cuma 22:15:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?