3
Mayıs
2024
Cuma
EĞİTİM

ÇOMÜ'ye iki yeni bölüm daha

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Meslek Yüksek Okulu bünyesinde önümüzdeki yıl 2 yeni bölüm açılacağı açıklandı. 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan ÇMYO Öğretim Görevlisi Fehmi Volkan Akyön, teknik ve iktisadi programlarla eğitim ve öğretimlerine devam ettiklerini belirterek, "İktisadi programlarda işletme, muhasebe ve büro yönetimi bölümleri bulunmakta. Yeksek okulumuz 2006-2007 eğitim ve öğretim döneminde 2 yeni iktisadi program daha açacak. Bu açılabilecek programlar arasında pazarlama, gümrük işletme, dış ticaret, banka ve sigortacılık, emlakçılık ve liman işletme bölümleri yer alıyor. En büyük amacımız, açmayı planladığımız bölümlerin Çanakkale'nin ihtiyaçları doğrultusunda olmasıdır. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası'nın ihtiyaçları çerçevesinde tavsiye edebilecekleri alternatif iktisadi programlar olup olmadığı hakkında bilgi istedik" dedi. 

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İlhami Tezcan da, üniversiteyle ilişkilerinin arttığını belirterek, "Bizden yeni açılacak olan bölümler hakkında bilgi istenmesi önemli bir durum. Üyelerimizin bu konudaki görüşlerini alıp bu ay sonunda üniversitemize görüşlerimizi bildireceğiz" diye konuştu.
.
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2006 Perşembe 15:18:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?