18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Vatana ihanet başka nasıl olur?

Bu PKK’da artık çok oluyor!..

Tunceli Milletvekilini kaçırıp, bir süre sohbet edip, akıl verdikten sonra serbest bırakmışlardı. Kendisine bundan böyle bağımsız ol öğüdünü vermişlerdi.

PKK bu olayın hemen ardından sıcağı sıcağına yine yol kesti.

Anlaşılan insanlık duyguları öne çıkmış olacak ki, mayınlı, silahlı, roketatarlı yol kesmemişler. Yolunu kestikleriyle kucaklaşıp, koklaşıp hasret gidermişler, sonra da örgüt propagandası yapmışlar.

Rastlantıya bakın ki, bu kez kısmetlerine BDP milletvekilleri çıkmış! BDP milletvekillerini Tanrı korumuş. Yolu kesmeden önce maazallah (!) ya mayın döşemiş olsalardı!.. Ya onları da dağa götürüp CHP milletvekili gibi misafir (!) etselerdi.

Verilmiş sadakaları varmış…

Yol kesenlerin cehaletine bakın ki, milletvekillerini tanıyamamış, hüviyet kontrolü yapmışlar. Ardından parti propagandası yaparak BDP milletvekillerini aydınlatıp bilgilendirmişler!

Milletvekillerin ne kadar aydınlandıkların, önümüzdeki günlerde mecliste göreceğiz…

Milletvekillerine şaşırdınız mı diye soracak olmuşlar; aldıkları yanıtla şaşırma sırası kendilerine gelmiş. Meğer milletvekilleri onların orada olduklarını biliyorlarmış!

Ferasete bakın…

Bu memleketin askerini polisini öldürenlerin yol keseceğini bilen BDP’liler, güvenlik güçlerine haber verme lütfunda bulunmamışlar. Oysa bu milletin vergilerinden aldıkları yüklü maaşları, yollukları, her türlü olanağı ceplerine indirmesini biliyorlar… Utanmazlığın bu kadarına da pes doğrusu…

Yalnız ortada bir gariplik var; Kılıçdaroğlu’nun söylediği gibi orada PKK var, BDP var, bir kısım halk var, gazeteciler, televizyoncular var. Ancak devlet yok!..

Bu biraz garip değil mi?

Basında çıkan resimlere bakıyorum her iki tarafta pür neşe… Birbirlerine sarılıp hasret gideriyorlar. İbretlik bu olay yaşanırken güvenlik güçleri nerde diye soracak olursanız; o başlı başına bir kara mizah…

Kuşkusuz hepimiz, hukukta vatana ihanet diye bir kavramın yazılı olduğunu biliriz.

Bu olay vatana ihanet değil de nedir?

Dünyanın en geri kalmış ülkelerinde bile milletvekilleriyle teröristler böylesine uluorta, sarmaş dolaş olmazlar.

Meğer, “burası Türkiye her şey olur” diyenler yanılmamışlar…

Türk milletine hakaret başka nasıl olur? Bunun yanıtını verebilecek bir siyasimiz yok mu?


erdemyucel2002@hotmail.com
 

Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2012 Salı 12:53:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Erdal Geyikçi-Sanatcı.. IP: 88.224.207.xxx Tarih : 22.08.2012 14:27:26

Merhaba Erdem abi.Öncelikle geçmiş bayramını kutlarım.Köşenizin başlıgı için yorum yazacam.

VATANA İHANET yalnızca dağa çıkmakla olmuyor.

Türkiye cumhuriyeti başbakanımız 3 çocuk yapın derken,çoluk çocuk demeden katlediyorlar.Tek tek yok etmeye çalışıyor. Diger biryandan,Ülkemizde Nufusa katkı sağlamayarak maddi açıdan zarar verenler var'Evlenmeyip Babalarının emekli maaşlarını alanlaradır sözüm.Çocuk yapmaktan korkan ve vucudum bozulacak diyenleredir sözüm. Çeşme akaken destiyi dolduranlaradır sözüm;Su destisi su yolunda kırılır unutmayın. Unum kuru tuzum kuru diyenleredir sözüm.Bana dokunmayan yılan bin yeşasın diyenleredir sözüm. Birgün sel gelir unu da,tuzu da eritir... Birgün Yılan gelipte sokarsa,dokunmaz diyenler görür...Birgün yalnız kalıpta birini aradıgında sarılacak dal bulamazsanız,vucudunuzun bozulmaması kurtarmaz.PARA HİÇ KURTARMAZ....evlenmeden kadın.dogurmadan ana olunmaz..ANADOLU DA ANALAR ÇOCUK DOGURUR...MEMLEKETİN EKMEGİNİ YEYİPTE, YEDİGİ TASA PİSLEYENLER DE BİRGÜN GÜNLERİNİ GÖRÜR. Saygılarımla.Erdal Geyikçi.Saygılarımla.