16
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

"Bu maçı mutlak kazanacağız"

Türkiye 3. Futbol Ligi 1. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren lider Adanaspor, evinde oynayacağı Nusaybin Demirspor'u da gözüne kestirdi. 

Turuncu-beyazlı takımın teknik direktörü Zafer Göncüler, Nusaybin Demirspor'un sezon başında yaşadığı sıkıntıları atlattığına ve iyi bir takım oluşturduğuna işaret ederek, "Kolay maç olmayacak. Her maçımız final. Şırnakspor maçından çok daha iyi oynayarak sahamızda taraftarımızın yüzünü güldüreceğiz" dedi.
Teknik direktör Zafer Göncüler, ligde ilk yarıda oynayacakları 5 maçtan 13 puan almayı hedeflediklerini de belirtirken, "Önümüzdeki 5 maç bizim için çok önemli, 13 puan toplarsak ilk yarı hedefe ulaşırız. Deplasmanda oynayacağımız Diyarbakır DİSKİspor maçını berabere bitirebiliriz. Diyarbakır'ı seyrettim, kazanabiliriz de ama kazanamazsak da bu maçı berabere bitirmeliyiz" şeklinde konuştu. 

İlk yarıda toplayabildikleri kadar fazla puan toplamaları gerektiğini ifade eden Adanaspor Teknik Direktörü Zafer Göncüler, "40 puan toplarsak ikinci yarı çok rahat ederiz" dedi. 

Göncüler, ilk yarı sonunda asıl hedeflerinin lider bitirmek olduğunu belirterek, "15 maç sonunda 35-40 puan toplayabilirsek gerçekten hedefi yakalamış oluruz, bunun için uğraş veriyoruz" diye konuştu. 

Bu arada, turuncu-beyazlı takım Seyhan Oteli'nde ağırlık merkezinde çalıştı. Ağırlık merkezinde Botaşspor bayan basketbol takımı da bulunduğu için iki takım sporcuları salonu birlikte kullandı. Ağırlık çalışması yapan Adanaspor öğleden sonra Osman Yereşen Tesisleri'nde taktik çalışması yaptı.
İHA
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2006 Salı 17:38:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?