16
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Tadım Tükiye Kupası Efes'in

Tadım Türkiye Kupası Final maçında Ülkerspor'u 68-74 mağlup ederek şampiyon olan Efes Pilsen kupasını Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay'ın elinden aldı.

 

EFES PİLSEN'DE BÜYÜK SEVİNÇ YAŞANDI

Maç sonrası büyük sevinç yaşayan Efes Pilsenli oyuncular yapılan Kupa Törenin'de madalya ve kupalarını Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, Adana Valisi Cahit Kıraç ve Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel'in elinden aldı. Son olarak 2002 yılında Türkiye Kupası'na ulaşan Efes Pilsenli oyuncular kupa sevincini taraftarları ile paylaştı.

 

ADANA SEYİRCİSİ ALKIŞLANDI

Adana'da yapılan Tadım Türkiye Kupasında saha içinde yapılan mücadele kadar tribünleri de dolduran Adanalı basketbolseverler de alkış topladı.

Tadım Türkiye Kupası maçlarını çeyrek final mücadelesinden itibaren tribünleri doldurarak izleyen Adanalı basketbolseverler, tuttukları takımı alkışladıkları kadar yapılan her başarılı ve güzel harekette centilmence rakip takım oyuncularına sevgi gösterisinde bulundular. Yapılan tezahüratlarla ve destekleri ile Tadım Türkiye Kupasına ayrı bir renk katan Adanalı basketbolseverler özellikle dün oynanan final müsabakasında saha içinde mücadele eden oyuncuları ayırım yapmaksızın desteklediler.

Aybars Ertan-Kenthaber/Adana
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2006 Pazartesi 10:23:24
Güncelleme :24 Nisan 2006 Pazartesi 15:07:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?