16
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Adanaspor için kritik gün

yuMaddi zorluklar nedeniyle geçen yıl Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi'ne katılamadığı için Türkiye 3. Futbol Ligi'ne düşen Adanaspor A.Ş'nin devir talebi, yarın Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Ankara'da yapacağı toplantıda görüşülecek. 

Adanaspor Profesyonel Futbol Takımı'nı, 1996 yılında Uzan Grubu'na satmasına rağmen basketbol, masa tenisi gibi branşlarda faaliyetini sürdüren Turuncu-beyazlı Kulüp Yönetimi, Adanaspor A.Ş.'nin iflasından sonra takımı geri almak için çalışma başlatmıştı.

Avukatları kanalıyla, Adana 1. İcra İflas Masası'na yaptıkları müracata olumlu yanıt verilmesi üzerine harekete geçen Adanaspor Kulübü Derneği Başkanı Ali Hikmet Gülfil ile Başkan Vekili Tevriz Dura, yarın Ankara'da yapılacak TFF toplantısının sonucunu beklediklerini söyledi. 

Başkan Vekili Tevriz Dura, TFF toplantısında olağanüstü bir gelişme olmaması halinde Adanaspor A.Ş'nin kendilerine verileceğini ve takımın 3. Lig'den liglere devam edeceğini belirtirken, "Bu konuda biz her türlü hazırlığı yaptık. Yönetim kurulumuz, bütçemiz, teknik direktörümüz, futbolcularımız da hazır. Şu an 15 futbolcu bizi bekliyor. Teknik direktörümüz de teklif aldığı halde bir başka kulübe gitmedi, bekliyor. İnşallah, yarınki toplantıda her şey Adanaspor lehine gelişecek. 52 yıllık Adanasporumuz'u yaşatmak adına olumlu bir sonuçla döneceğiz" dedi.
.
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2006 Perşembe 20:30:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?