16
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Adana Demirspor altyapıya yöneldi

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi ekiplerinden Adana Demirspor, yeni sezon hazırlık kampına altyapıdan 7 futbolcu götürecek. 

Adana Demirspor Altyapı İdari Sorumlusu ve Transfer Komitesi Üyesi Edip Gülnar, altyapıdan alınan Kaleci Çetin Doğan, Mert İltaş, Emrah Bedir, Şaban Aydın, Ahmet Dalkıran, Şahin Çakır, Yusuf Kıyak'ın, A Takım'ın Temmuz ayında yapacağı yeni sezon hazırlık kampına götüreleceğini açıkladı. 

Gülnar, Adana Demirspor'un geçen sezon formasını giyen Ali Yılmaz, Nuri ve Mehmet Türk'le birlikte genç oyuncu oranının hayli yüksek olacağına işaret ederek, "Altyapı olarak bütün çabamız A takıma oyuncu kazandırmaktır. Bu oyuncularımıza kamp döneminde de sahip çıkacağız. Adanalıların da bu çocuklara sahip çıkmalarını istiyoruz. Bugün onlarla gurur duyuyoruz. Ama asıl gururu A takımın formasıyla sahada gördüğümüz zaman başarıları oldukları zaman yaşayacağız" dedi. 

Adana Demirspor'un yeni teknik direktörü Durmuş Ali Çolak'ın da gençlere önem verdiğine işaret eden Gülnar, "Biz çocuklarımıza güveniyoruz. Hepsi gerçek Adana Demirspor'lu. Bizim verdiğimiz terbiye ile yetiştiler. Onlara güveniyoruz. Bizi ve Başkanımız Aytaç Durak'ı mahçup etmeyecekler. Adana Demirspor, bugün Aytaç Durak'ın destekleri sayesinde Türkiye'de en çok konuşulan 2. lig takımı oldu. Adana Demirspor'u inşallah 10- 12 yıl önceki günlerini geri getireceğiz" diye konuştu. 

A takımla yeni sezon hazırlık kampına gidecek olan altyapı sporcuları da, kulüplerine gönülden bağlı olduklarını ve çok çalışıp formayı hakedeceklerini söyledi.
.
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2006 Salı 01:50:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?