16
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Karamanspor'un çilesi bitmiyor

Türkiye 3. Futbol Ligi 1. Grup'ta Şırnakspor ile sahasında oynadığı sezonun ilk maçına yeni transferlerin lisanslarını çıkaramadığı için 9 kişiyle çıkan Karamanspor, Adanaspor deplasmanına da son anda gelebildi. 

Karaman milletvekilleri ve işadamlarının yardımlarıyla yeni transferlerin lisanslarının alınması üzerine Adana'ya yeterli oyuncu sayısını tamamlayarak gelebilen Karamanspor, Adanaspor'a 2-0 mağlup olmaktan kurtulamadı. Teknik Direktör Cevdet Gök, maç sorunların henüz aşılmadığını ve Karamanlı işadamlarının kulübe sahip çıkması gerektiğini söyledi. Adana'ya iki oyuncuyu sakatlıkları, bir oyuncuyu da devlet memurluğu imtihanına gireceği için getiremediklerini belirten Gök, "Türkiye liglerinde bu sezon böyle bir olay belki de ilk kez bizim başımıza geldi. İlk maçımızda geçen sezondan mevcut 9 oyuncumuzun lisansını çıkarabildik. Bu haftada da son günde diğer lisanslarımızı alabildik. Adana'ya da 3 eksikle geldik. Sorunlar çözülmedi. Hafta içinde bir takım sözler verildi. Karamanlılar herhalde geçen hafta yaşanan olaylardan sonra biraz daha duyarlı olmuşlardır. İnşallah bu sorunlar çözülür, çünkü bu takım tüm Karamanlılar'ın" dedi.
Karamanspor'un sezon başındaki sorunları yaşamamış olsaydı zirveye bile oynayabileceğini ifade eden Gök, "Tek dileğimiz tüm Karamanlıların bize sahip çıkması. Önümüzdeki sezonlar altyapısı olmayan kulüplerin bu ekonomik şartlarda yaşaması zor. Her ilin sanayisi, ileri gelenleri, protokolü olsun, o ilin takımına sahip çıkmalı. Çünkü Karaman gibi bir ilin en büyük sosyal aktivitesi futbol. Adanaspor'un da 3. Lig'de olması hoş değil. Adanaspor 3. Lig'e layık değil. Demek ki onlar da aynı sorunları yaşadıkları için buralara gelmişler. İnşallah başarılı olurlar da eski günlerine dönerler" diye konuştu. 

Karamanlıların takımlarına sahip çıkmalarını isteyen Gök, "İki aydan fazladır beş kuruş olmadan, sorun çıkarmadan Karamanspor'u ayakta tutan futbolcularıma da teşekkür ediyorum. Biz gerekli yerlere gereken mesajları geçen hafta verdik. Olaylar bizi aşırı etkiledi. İnşallah mesajlar yerini bulacaktır" diyerek sözlerini noktaladı.
İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2006 Pazartesi 12:27:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?