16
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Tenise destek artacak

Büyük Bayanlar Tenis 1. Ligi'nde Türkiye Şampiyonu olan Adana Tenis Dağcılık ve Su Sporları (TDSS) Kulübü'nün yönetici ve sporcuları, şampiyonluk kupasıyla birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak'ı ziyaret etti. 

29 Mayıs-4 Haziran tarihleri arasında Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde düzenlenen Büyük Bayanlar Tenis 1. Ligi play-off karşılaşmalarında Türkiye Şampiyonu olan Adana TDDS Kulübü'nün Başkanı Prof. Dr. Özgür Yağmur, Başkan Yardımcısı Hilal Aksöz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, takım kaptanları Namık Kemal Güngören, Sermet Soylu, Başantrenör Mihai Iliescu, Halkla İlişkiler Müdürü Nazik Kebeli ve sporcular Eylül Benli, Nazlı Ander ile Ezgi Özen Başkan Durak'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Büyükşehir Belediyesi'nin büyük destekleri sonucu bu başarıyı yakaladıklarını söyleyen Kulüp Başkanı Özgür Yağmur, "Sizlerin sağladığı altyapı olanaklarıyla şampiyonluk ipini göğüsledik. Sizin sayenizde tenis kortu sayımız arttı. Bugüne kadar 30'dan fazla milli sporcu yetiştirdik. Katkılarınızdan dolayı, sizlere teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu. 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak da, "Altyapı olmazsa, başarı gelmez" diyerek başladığı konuşmasında, 20 yıl aradan sonra İstanbul takımları dışında bir Anadolu takımının Türkiye Şampiyonu olmasının önemini vurguladı. Durak, "Yıllar önce su topunda Adana Demirspor, Türkiye şampiyonluğunu hiç bırakmazdı. Daha sonra aynı başarıyı yakalayamadık. Sizler 20 yıl aradan sonra teniste İstanbul dışındaki bir kulüp olarak şampiyon oldunuz. Daha önce verdiğimiz destek, bundan sonra artarak devam edecek" dedi.
.
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2006 Çarşamba 22:20:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?