5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Adana Demir'de beklenen istifa

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 2. Grup'ta mücadele eden Adana Demirspor'da Kulüp Başkanı Adem Atılgan, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Adana Demirspor'un dün kendi sahasında Bucaspor'a 3-0 yenilmesinin ardından bugün istifasını açıklayan Kulüp Başkanı Adem Atılgan, "Şampiyonluk sözü vermedik, ancak ben dahil, kimsenin Adana Demirspor seyircisini üzmeye, koskoca Adana Demirspor'u yerlerde süründürmeye hakkı yoktur. Şerefli, mazisi efsanelerle dolu ulu çınarın en başındaki kişi olarak, sorumluluğun tamamını üstleniyorum. Bu kutsal görevi bana layık gören valimizden, büyükşehir belediye başkanımızdan ve taraftarlarımızdan binlerce kere özür diliyorum. Başaramadım" dedi.

Hiçbir şeyin arkasına sığınmadığını ve mazeret beyan etmediğini ifade eden Atılgan, "8 aylık görev sürecimde, özelikle Adana'daki başarısız sonuçlara rağmen bana tahammül eden, sabır gösteren, yapıcı telkinlerde bulunan, seviyeli, medeni yaklaşımlarından dolayı basın kuruluşlarına, seyircilerimize, Şimşekler Grubu'na yürekten teşekkür ediyorum. Bu kutsal görevi başı dimdik bırakmayı çok isterdim ama kısmet değilmiş. Başı eğik, gönlü ezik başaramamış biri olarak ayrılmak nasipmiş" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2005 Perşembe 10:51:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmetsamat IP: 220.240.75.xxx Tarih : 15.12.2005 14:04:02
okudum cok uzuldum ama istifa etmesi gereken sen degildin senin yerine gelen dilerim seni aratmaz demirspor icin hayirli olur insallah EN UZAKTAKI DEMIRSPORLU