5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Adana Demirspor unutmadı

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 2. Grup'ta yer alan Adana Demirspor'da yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular, merhum spor adamı ve gazeteci Mithat Yıldırım'ı mezarı başında andı.

Yakalandığı amansız hastalığa yenilerek 2 yıl önce 14 Ekim'de hayata gözlerini yuman Mithat Yıldırım için Ali Hocalı Köyü Mezarlığı'nda bir tören düzenlendi. Törene ağırlıklı olarak katılan Adana Demirspor camiası, vefa örneği sergiledi.
Milli Mensucat, Hanedan, Karşıyaka ve Adana Demirspor'da futbol oynayan, Yeni Adana, Ekspres, Bölge ve Ses Gazeteleri'nde köşe yazarlığı yapan, Yerel Metro TV ve Tempo TV'de "Spor Panorama" adlı programı hazırlayan, daha sonra Hedef Gazetesi'ni yayın hayatına sunan Mithat Yıldırım için mezarı başında yapılan anma törenine ailesinin yanı sıra Adana Demirspor Kulübü Başkanı Adem Atılgan, Yönetim Kurulu Üyesi ve Altyapı Sorumlusu Edip Gülnar, Teknik Direktör Orhan Uçak, Antrenör Tekin İncebaldır, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Teknik Direktör Şevket Kesler, gazeteciler ve sevenleri katıldı.
Mithat Yıldırım'ın oğlu Cem Yıldırım, 2 yıl önce kaybettiği babası için mezarı başında yaptığı konuşmada, "Seni kaybettikten sonra her acıyı tattım, her çileyi gördüm, hayatın her cilvesine alıştım. Bir tek senin yokluğuna alışamadım, canım babacığım. Seni çok özledik" diyerek gözyaşı dökerken, törene katılanlar, rahmetli Mithat Yıldırım ile ilgili anılarını dile getirip, her geçen gün Yıldırım'ı özlemle andıklarını ifade etti.

.
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2005 Cuma 23:47:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?