5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Çukobirlik galibiyete şartlandı

Türkiye Hentbol Erkekler 1. Ligi 3. Grup'ta yer alan Çukobirlikspor, ilk karşılaşmasını yarın Ramazan Atıl Lisesi ile oynayacak.

Lig maratonu için iyi bir hazırlık dönemi geçiren Çukobirlikspor, ligi ilk 3 takım arasında bitirmek için mücadele edecek.

Hafta sonunda başlayacak Hentbol 1. Ligi'nde yer aldıkları 3. Grup'ta toplam 8 takım bulunduğunu belirten Çukobirlikspor Genel Sekreteri Seyhan Tufan, Yüreğir Spor Salonu'ndaki karşılaşmanın dostluk havasında ve centilmence geçmesini diledi.

Aynı kentin iki takımının karşı karşıya geleceği karşılaşmanın heyecanlı ve çekişmeli geçeceğine inandığını kaydeden Tufan, "Ligde oynayacak sporcularımızın tamamı kulüp alt yapısından yetişti. Hedefimiz, sezon sonunda ligi ilk 3 takım arasında bitirmek. Ligde, büyük bütçeler oluşturarak çok iyi sporcuları transfer eden takımlar var. Çukobirlikspor olarak ligin üst sıralarını zorlayacağımı ümit ediyor, sporcularımıza güveniyorum. Bu hedefimize ulaşmak için de dostça başlayıp bitmesini dilediğimiz ilk karşılaşmamızdan galip ayrılmak istiyoruz. Yeni sezonun takımlarımıza hayırlı olmasını diliyor, sporseverleri müsabakalarımıza bekliyoruz" diye konuştu.

Antrenör Asım Yıldırım da ligde genç bir ekip ile mücadele edeceklerini belirterek, "Uzun zamandır hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bize her türlü desteği sağlayan ve Adana sporuna önemli katkılar sağlayan Çukobirlik ve kulüp yöneticilerine teşekkür ederiz. Bize güvenenleri mahçup etmemek için elimizden gelen çabayı harcayacağız. Giderek tecrübe kazanacak olan gençlerimizle ligi ilk üç arasında tamamlayacağımıza inanıyorum" dedi.

.
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2005 Cuma 15:57:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?