5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Demirspor hedefe kilitlendi

İkinci Futbol Ligi (B) Kategorisi 2. Grup takımlarından Adana Demirspor, hafta sonu sahasında yapacağı Nazilli Belediyespor karşılaşmasından 3 puan hedefliyor.

Teknik direktör Orhan Uçak, yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmanda Marmaris Belediyespor'u güzel oyun ve gollerle 3-0 yenerek moral depoladıklarını, aynı başarıyı hafta sonu sahalarında yapacakları Nazilli Belediyespor maçında da gösterecekleri söyledi.

Sezon başından bu yana sahalarında yaptıkları 3 maçı da kazanamadıklarını hatırlatan Uçak, ''Aslında iyi bir ekibe sahibiz. Ancak, özellikle sahamızda beklenmedik maçlar kaybettik. Geçen hafta, deplasmanda Marmaris Belediyespor'u yenerek yeniden tırmanışa geçtik. Sahamızda maç kazamadığımız için üzgünüz. Bu hafta şanssızlığımızı yendik. Bu arada, performansları düşük olduğu için kadro dışı bıraktığımız Alper, Hüseyin ve Fırat'ı affettik. Bu oyuncuların bundan böyle takıma daha çok yararı olacağına inanıyorum. Nazilli Belediyespor maçında taraftar desteğine ihtiyacamız var. Bu maçı mutlaka kazanmalıyız.'' diye konuştu.

Aybars Ertan - Kenthaber / Adana
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2005 Çarşamba 08:36:28
Güncelleme :5 Ekim 2005 Çarşamba 14:10:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?