5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Demirspor'a tepki var

Türkiye 2.Futbol Ligi B Kategorisi 2. Grup'ta yeralan Adana Demirspor'un, Nazilli deplasmanında aldığı beraberlikle play-off şansını yitirmesi mavi - lacivertli taraftarların tepkisine yolaçtı.

Adana Demirspor altyapısının oldukça üretken olmasına ve bölgesel şampiyonluklara imza atmasına rağmen, profesyonel takımın bu yapıdan faydalanamadığına işaret edilen açıklamada, tüm bunların sonucu olarak finansal güçlükler yaşayan kulübün hergeçen gün irtifa kaybettiği ifade edildi. Adana Demirspor'u başarıya taşıcak ve gelecekteki teknik direktörü de olacak gençlere daha fazla şans verilmesi istenen açıklama şöyle:

"Son dönemlerde Adana Demirspor'un kötü futbol oynadığı konusunda tüm taraftarlar hemfikirdir. Bulunduğumuz ligde rakiplerin futbol oynamayamıyor olması, bizim de kötü futbol oynamamız için mazaret olamaz, olmamalıdır. Yönetim kurulumuzun 'altyapı ve gençlere fırsat yılı' ilan ettiği bu sezon, klasman grubunda mevcut kadroyu pahalı dış transferlerle takviye edip garantisi olmayan bir ekstra play-off yapılandırılması, iskeletin bunlarla kurulması, gerekiyorsa eldekilerden daha yetenekli ve gençlere ağabeylik yapmaya niyetli birkaç tecrübeli oyuncu ile takviye edilmesi yerinde olacaktır. Klasman grubu öncesi bu önerimiz dikkate alınırsa önümüzdeki sezon şampiyonluk için daha fazla umutlanacağımıza, kurumsallaşmanın sportif başarı ile taçlanacağına inanıyoruz".

.
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2005 Pazartesi 17:22:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmetsamat IP: 220.240.75.xxx Tarih : 13.12.2005 00:44:50
ZARARIN NERESINDEN DONERSEN KARDIR bu sezon yukselme gurubu umidi sona erdi simdi ne yapilmali onu dusunmeli kimse kimseyi kirmadan uzmeden kusturmeden tam bir adana demirsporlu gibi klasman gurubunda nasil basarili oluruz diye onun hesaplarini yapmaliyiz tabi genclerden yararlanmak kaydiyla unutmayalimki iki yanlis bir dogru yapmaz KANGURULAR DIYARINDAN SEVGILER SAYGILAR