5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Haydi pehlivanlar mindere

Türkiye Yıldız Erkekler Güreş 1. Ligi 2. Grup takımlarından Çukobirlikspor, yarın başlayacak ligde grup birinciliğini hedefliyor.

Çukobirlikspor Genel Sekreteri Seyhan Tufan, yeni sezonun, cuma ve cumartesi günü Çukurova Üniversitesi Spor Salonu'nda yapılacak müsabakalarla başlayacağını belirterek, faaliyet gösterdikleri tüm branşlarda özellikle altyapıya büyük önem verdiklerini kaydetti.

Tufan, "Ata sporumuz güreşin daha iyi noktalara taşınması, tekrar parlak günlerine dönmesi için yoğun çaba harcıyoruz. Kolej havasında lige hazırlanan yıldız güreşçilerimizin sezon sonunda grupta birincilik ipini göğüsleyeceklerine inanıyorum. Güreşçilerimizin kulübümüzü ve Adana'yı ligde en iyi şekilde temsil edeceklerinden kuşkum yok. Hedefimiz, yakın gelecekte milli takımlarımıza ve Türk sporuna yeni isimler kazandırmak" dedi.
Kulüp güreş antrenörü Hamdi Sakça ise lige iyi hazırlandıklarını ve altyapıdan gelen çok sayıda yetenekli yıldız güreşçiye sahip olduklarını söyledi. Sakça, güçlü rakiplerin bulunduğu grupta hedeflerinin, ligi ilk sırada tamamlamak olduğunu sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2005 Perşembe 14:44:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?