5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Orhan Uçak gönderildi

Türkiye 2. Futbol Ligi (B) Katagorisi'nde mücadele veren Adana Demirspor'da yönetim kurulu aldığı bir kararla teknik direktör Orhan Uçak, yardımcıları Tekin İncebaldır, Ersin Aydınalp ile altyapı antrenörü İbrahim Uzunca'nın görevine son verdi.

Kulüp lokalinde basın toplantısı düzenleyen Basın Sözcüsü Halil Aktakas, yeni teknik direktör arayışlarına başladıklarını, ancak henüz bir isimle anlaşmadıklarını söyledi. Takımda bir kan değişikliğinin yapılmasının olumlu olacağına inandıklarını kaydeden Aktakas, "Başarısız bulduk. Katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.

Bu arada takımda istenilen performansı sergileyemeyen Tuncay Meriç, Murat Yüksel, Mustafa Diliçıkık ve kaleci Murat Türksoy ile de yolların ayrıldığı bildirildi. Görevine son verilen teknik direktör Orhan Uçak ise, kararın kendisi için sürpriz olmadığını belirtti.

Bu arada, Adana Demirspor Yönetim Kurulu'nda görev bölümü yapıldı. Buna göre yeni görev dağılımı şöyle oldu: Adem Atılgan (Başkan), Şaban Baş (Asbaşkan), Mehmet Abacı (Başkan Yardımcısı), İbrahim Yaman (Muhasip Üye), Halil Aktakas (Basın Sözcüsü), İbrahim Gazioğlu (Hukuk İşleri Sorumlusu), Mehmet Gökoğlu (Federasyon Temsilcisi), Mekin Özveren (Kulüp İdare Amiri) ve Ahmet Aydın (Halkla İlişkiler Sorumlusu)

.
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2005 Cumartesi 13:41:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?