4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Play-Off zora girdi

Türkiye 2.Futbol Ligi B Kategorisi 2. Grup'ta yer alan Adana Demirspor'da, Marmarisspor mağlubiyeti sonrası play-off şansı azaldı.

Teknik direktör Orhan Uçak, cumartesi günü oynanan Marmarisspor maçında ilk yarı çok iyi futbol oynamalarına rağmen mutlak golleri atamadıkları için uzatmada yedikleri golle mağlup olduklarını söyledi. Mustafa Diliçıkık, Alper'in sakatlığı ve Özgür Nasuh'un da cezalı olması nedeniyle sıkıntıya düştüklerini ve bunu hafta içinde de dile getirdiğini ifade eden Uçak, "Korktuğumuz başımıza geldi.

Yakaladığımız mutlak pozisyonları da atamayınca, 90+3'de rakip attı kazandı. Yenseydik farklı şeyler olabilirdi. Bu mağlubiyetle play-off şansımız yüzde 10'a düştü. Artık klasmana dönük puanlar toplamak zorundayız" dedi. Uçak, takımın geleceğiyle ilgili rapor hazırladıklarını ve aralık sonunda yapılacak genel kurulda oluşacak yönetime göre hareket edeceklerini sözlerine ekledi.

Bu arada, Adana Demirspor deplasmanda pazar günü oynayacağı Nazilli Belediyespor maçı hazırlıklarına da bugün başladı. Mavi-lacivertli takımda Fırat 4 sarı kart cezalısı duruma düşerken, Mustafa ve Alper'in sakatlığı sürüyor. 4 sarı kart cezalısı Özgür Nasuh'un cezası da sona erdi.

.
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2005 Pazartesi 16:43:09
Güncelleme :5 Aralık 2005 Pazartesi 16:46:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmetsamat IP: 220.240.75.xxx Tarih : 7.12.2005 11:03:40
orhan efendilige baslarken busene hedefimiz sampiyonluk degil takimi genclestirerek onumuzdeki sezonun hesaplarini yapiyoruz dedin bu demeci vermekle zaten adana demirspor taraftarinin keyfini kacirdin morelini bozdun simdid diyorsunki play ofu zora soktuk bu ne perhiz bu ne lahana tursusu cik kadrom zayif elimden gelen budur de ona gore hareket edilsin bu taraftara yaziktir....