5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Teknik yönetim Botaşspor'dan umutlu

Türkiye Bayanlar Basketbol 1. Ligi'nde yer alan Botaşspor, Adana'da düzenlenen Gazeteciler-Botaş Basketbol Turnuvası'nda (GABOT) aldığı sonuçlardan çok ortaya koyduğu mücadele ve başarılı oyunuyla yönetim ve teknik heyeti gelecek için ümitlendirdi.

Geniş bütçelerle takımlar kuran başta Beşiktaş olmak üzere Mersin Büyükşehir Belediyespor ve Ceyhan Belediyespor karşısında, altyapısında yetişen genç oyuncularıyla salona çıkan Botaşspor, oynadığı 3 maçta da yenilmesine rağmen alkış topladı.

Botaş Ceyhan Tesisleri Yeni Bölge Müdürü Fuat Tülüce de, 3 gün süren turnuvayı hergün Adana'ya gelerek kulüp yönetimiyle birlikte izlerken kısıtlı bir bütçeyle kurulan genç ekibinin ortaya koyduğu mücadeleden memnun olduğunu söyledi. Bölge Müdürü Tülüce, "Botaş Bölge Müdürlüğü olarak maddi ve manevi olarak kulübümüzün yanındayız. Resmi kurum olarak kısıtlı bir bütçemiz var. Ancak imkanlarımız ölçüsünde takımımıza desteğimizi sürdüreceğiz. Takımımızdan, antrenör ve oyuncularımızdan memnunuz. Botaşspor bu yıl geçen yıldan daha başarılı bir performans gösterecektir. Adanalı basketbolseverler takımımızın arkasında olsun yeter. Biz başarılı olacağız" dedi.

GABOT Turnuvası'nı yakından izleyen Botaş Bölge İdari Müdür Yardımcısı Mahmut Bahar da, altyapıdan gelen oyuncularının verdiği mücadeleden memnun olduğunu, takımın daha da iyi olacağına inandığını söyledi.
Botaşspor Başkanı Kamil Uzun da, geçen yıl daha da genç olan takımın bu yıl tecrübe kazanmış olarak mücadele edeceğine işaret ederek, "Takımın ana yapısı, çatısı korundu. Yabancı transferlerimizle takımı daha da güçlendirdik. Ama bir ABD'limiz cenazesi nedeniyle ülkesine döndü. Bugünlerde dönmesini bekliyoruz. Birkaç sorun var, düzeltmeler olacak. Ama bu takım başarılı olacak" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2005 Salı 15:55:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?