5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Uçak'ın istifası kabul edilmedi

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 2. Grup'ta yer alan Adana Demirspor'da, Nazilli Belediyespor mağlubiyeti sonrası görevinden 2. kez ayrılma kararı alan Teknik Direktör Orhan Uçak'ın istifasının kabul edilmediği bildirildi.

Adana Demirspor Basın Sözcüsü Halil Aktakas, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, Nazilli Belediyespor karşısında alınan mağlubiyetten sonra istifa kararı alan Teknik Direktör Orhan Uçak'ın, Yönetim Kurulu tarafından yapılan durum değerlendirme toplantısında, istifasının kabul edilmediğini açıkladı. Halil Aktakas, "Orhan Uçak, istifasını Yönetim Kurulu'na sunmasına rağmen kabul edilmedi. Adana Demirspor formasından başka hiçbir forma giymeyen, maddiyatı hep arka planda tutan Orhan Uçak'ın, en az bizler kadar üzüldüğüne inandığımız için göreve devam etmesi kararını aldık. Bu kararı, onursal başkanımız Aytaç Durak'a ilettik ve onun görüşlerini alarak son kararımızı verdik" dedi.

Halil Aktakas, Bucaspor maçı için takımın yarın İzmir'e gideceğini ve bu maçtan mutlak galibiyet hedeflediklerini belirterek, "Nazilli Belediyespor maçında attığı beraberlik golü sonrası sevinçten formasını çıkararak gereksiz yere sarı kart gören Özgür Nasuh'a da 2 milyar lira para cezası verdik" diye konuştu.

Öte yandan, Adana Demirsporlu futbolcular da, yaşanan gelişmeler üzerine kulüp binasında bir basın toplantısı düzenleyerek, "Taraftarımız daha sabırlı olsun. Başarısızlıkta tek suçlu biziz, Bucaspor'u yenerek kendimizi affettireceğiz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2005 Pazartesi 17:19:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?