5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Yeni Adanaspor'a seyirciden destek istendi

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 2. Grup'ta maddi zorluk nedeniyle maçlara çıkamayan Adanaspor A.Ş'nin 3. lige düşürülmesi nedeniyle Adana'da oluşturulmaya çalışılan Yeni Adanaspor'a turuncu-beyazlı taraftarların da destek vermesi istendi.

Adanaspor eski Kulüp Başkanları'ndan Toros Birol, Turgay Bilgin ve Genel Kaptan Ali Akdemir, Esat Tuğberk'in başı çektiği Yeni Adanaspor Oluşum Komitesi, turuncu-beyazlı renklere gönül verenleri, 3.lige çıkması halinde ismi Yeni Adanaspor olarak değiştirilecek Seyhan Belediyespor'a destek vermeye çağırdı.

Oluşum Komitesi, Adanaspor taraftarlarını Adana 1. Amatör Süper Ligi'nde ilk 3 haftada 3 galibiyet alarak zirvede yeralan Seyhan Belediyespor'un pazar günü saat 15.00'te Kayhan Kaynak Kardeşler Stadı'nda Sağlıkspor ile oynayacağı maçta buluşmaya çağırdı. Komite yetkilileri, Seyhan Belediyespor'un, Sağlıkspor maçına da muhtemelen turuncu-beyazlı formayla çıkacağına dikkat çekerken, "Bundan sonra Yeni Adanaspor olarak mücadele edecek olan Seyhan Belediyespor'a tüm Adanalılar sahip çıkmalı ve kendi takımları olarak benimsemelidir. Bu amaçla pazar günü oynanacak maç bir anlamda geleceğin Adanaspor'u olacak takımın taraftarlarıyla buluşması anlamına da gelecektir. Genç sporcularımıza destek için Adanaspor gönüllülerini bu maça bekliyoruz" dedi. Bu arada, Adanaspor Yeni Oluşum Komitesi'nin tamamının da pazar günkü maçta hazır olacakları kaydedildi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2005 Cuma 16:35:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?