9
Mayıs
2024
Perşembe
EKONOMİ

BTSO örnek çiftlik için yer arıyor

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Burdur'daki çalışmaları daha verimli hale getirebilmek için Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda bir toplantı yapıldı.

Toplantıya Koç-Yönder Yönetim Kurulu Başkanı Tunç Uluğ, Koç-Yönder Danışmanlık Komite Üyesi Sabri Akdemir ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik katıldı. Toplantıda, Koç-Yönder Yönetim Kurulu Başkanı Tunç Uluğ'a, Burdur'un özellikleri tanıtıldı.

Toplantıda Yusuf Keyik, Tunç Uluğ'a Burdur tanıtan porselen hediye etti. Burdur hakkında neler yapalabilir ve şimdiye kadar yapılan çalışmalar hakkında Tunç Uluğ'dan yardımcı olmasını isteyen Başkan Keyik, "Burdur halkını çiftlik hayvancılığına geçirmek istiyoruz, bu konuyu her zaman dile getiriyoruz, ancak şu ana kadar bir ilerleme kaydedemedik. Bu yüzden bir çiftlik kurup tüm Burdur'a tanıtmak, örnek olmak istiyoruz. Ancak projemiz için yer bulamadık, en kısa sürede yer bulacağız" dedi.

Koç-Yönder Yönetim Kurulu Başkanı Tunç Uluğ, "Türk insanı çok akıllı, yaptığımız çalışmalar ile birlikte standartların üzerine çıkacağız. Bu hedefimizi her zaman üst düzeyde tutmamız gerekiyor. Türkiye Avrupa Birliği'ne (AB) er ya da geç girecek. Bizim hedefimiz AB'ye girmek değil, AB standartlarını yakalamak olmalı, eğer biz bunu yaparsak zaten Avrupa Birliği bizi almak zorunda kalır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2005 Salı 14:48:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?