3
Mayıs
2024
Cuma
EKONOMİ

Hayvancılığa büyük katkı

Burdur'un Altınyayla İlçesi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi üyesi çiftçilere Tarım ve Köyişleri Bakanlığı projesi kapsamında 200 gebe düve dağıtıldı.

Altınyayla İlçesi'nde gerçekleştirilen düve dağıtım törenine Altınyayla Kaymakamı Abdurrahman İçyer, AK Parti Burdur Milletvekili Mehmet Alp, Altınyayla, Tefenni ve Çavdır Belediye Başkanları, İl Tarım Müdürü Kadir Güven ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Tarım İl Müdürü Kadir Güven, kırsal alanda Sosyal Destek Projesi kapsamında ortaklar mülkiyetinde 100 aileye 2 şer baş inek dağıtımıyla ilçede hayvancılığa katkı sağlamayı hedeflediklerini söyledi. Güven, "Bize destek veren milletvekillerimiz ve yerel yöneticilere teşekkür erdim" dedi.

Konuşmaların ardından 2 düve çiftçilere dağıtılırken, İl Tarım Müdürlüğü enformasyon uzmanı bayanın, tören alanındaki 10 düveye mikrofon tutması espriye sebep oldu.

.
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2006 Pazar 14:45:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ibrahim Nanecioğlu IP: 85.98.82.xxx Tarih : 6.02.2006 13:45:03
Burdur İlimiz hayvancılık yönü ile bir hayli mesafe aldı. Burdur milletvekilleri Mehmet AlP ve Bayram Özçelik Süt Denince Akla BURDUR gelecek öyle çalışmalar içindeyiz diyor. Buda yöneticilerin kararlı çalışmalanı ile ağır ağır gerçekleşiyor.Köykoop üyelerini ve bu işe emeği geçenleri tebrik ediyorum.