8
Mayıs
2024
Çarşamba
SAĞLIK

Ameliyatlar Kadın Doğum Hastanesi'nde yapılacak

Burdur Devlet Hastanesi Başhekimi Şeref Türel, hastaneyi güçlendirme çalışmaları sırasında ameliyatların Kadın Doğum Hastanesi'nde yapılacağını söyledi. Burdur'da her hafta yapılan "Haftaya İyi Başlangıç" toplantısına katılan Devlet Hastanesi Başhekimi Şeref Türel, hastanenin güçlendirilmesi hakkında bilgiler verdi.

Türel, "Güçlendirme sırasında, ameliyathanelerin çalışmasının enfeksiyon açısından risk oluşturmaması için çalışıyoruz. Ameliyathanenin bulunduğu idare binasının, bir an önce teslim alınması için çalışma başlattık. Ameliyathane açılıncaya kadar Kadın Doğum Hastanesi'nde bir ameliyathane acil servis için hazırlanacak. Olası bir gecikme durumunda devlet hastanesi desteğiyle 3. bir ameliyathane önümüzdeki günlerde teslim alınacak" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2005 Salı 11:05:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
neşe temekoğlu IP: 213.139.205.xxx Tarih : 26.09.2005 10:39:29
Bu işte emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.İlimizde çok büyük eksiklikti.Samsunda yaşıyorum,kızım tıp öğrencisi.İstiyorum ki kızım kendi memleketimde araştırmasını yapabilsin,çalışma alanı bulsun.Antalya ve Isparta'nın arasına sıkışıp kalan ilimize yapılması gereken biryığın hizmet olsa gerek.Bu anlamda sayın valimize,millet vekillerimize çok teşekkür ediyorum.Bende birgün ilime üzerime düşeni yapabilmeyi çok arzu ettiğimi belirtmek istiyorum.Sizlere kolay gelsin derken beni dinlediğiniz için teşekkür ediyorum.