3
Mayıs
2024
Cuma
SAĞLIK

Bucak'a yeni hastane

Uzman doktorların ve iş adamlarının girişimleriyle Burdur'un Bucak İlçesi'ne yeni bir hastene açıldı. 

Tüm branşlarda modern ve ileri teknoloji kullanılarak yapılan Lider Hastanesi, hasta kabulüne başladı. Hastanenin yapılışı esnasında hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını dile getiren Lider Hastanesi Başhekimi Ömer İnan, "Hastanemizi yaparken maddi ve manevi hiçbir fedakarlıktan kaçınmadık. Amacımız Bucaklılar'a sağlık alanında hizmetin en iyisini vermektir. Tüm branşlarda modern teknolojiyi kullandık ve teknolojiyle birlikte eş anlamlı büyümemiz devam edecek. Doktor ve personel kadromuz branşlarında ve işlerinde başarılarını ispat etmiş arkadaşlarımızdır. Hastalarımız gönül rahatlığı ile kendilerini hekim arkadaşlarımıza teslim edebilir"dedi. 

İleri derecede tekitlerin dahi çok kısa sürede yapılacağının altını çizen Dr. İnan, "Hastanemizde ileri teknoloji ile entegre olarak çalışacak bir web sitesi projemiz var. Zamanı geldiğinde hastalarımız tahlil sonuçlarını hastanemize gelmeden internet ortamından rahatlıkla görebileceklerdir. Bölgemize modern bir hastane kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz, hastane bizim değil tüm ilçemizindir" ifadelerini kullandı. 

Hastanenin ortaklarından iş adamı Emin Gökmen ise, "13 ay önce başladığımız binayı işhanı olarak inşa etmiştik. Doktorlarımızdan gelen istek üzerine burayı hastaneye çevirdik, hastanenin toplam kapalı alanı 4 bin 200 metrekaredir. 47 yataklı, modern 2 ameliyathanesi ve tomografi, röntgen ve tüm tahlil laboratuarları, Yoğum Bakım Ünitesi, kısacası modern hastanemizde şu anda 13 uzman doktor görev yapmaktadır. Hastanemizin SSK, Emekli Sandığı, Bağ-Kur ile anlaşmaları en kısa zamanda yapılacaktır" dedi. 

8 katlı binadan oluşan hastanenin 7 gün 24 saat hizmet veren acil servisi ve ambulans hizmeti de mevcut.
.
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2006 Cuma 21:02:46
Güncelleme :11 Haziran 2006 Pazar 11:26:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?