5
Mayıs
2024
Pazar
EĞİTİM

GÖLTAŞ'tan eğitime destek

Isparta Çevre Yolu üzerinde bulunan Kız Meslek Lisesi yanında inşaatı süren spor salonu için GÖLTAŞ'tan büyük destek geldi. 

Süleyman Demirel Eğitim Kompleksi karşısında bulunan ve 7 okula hizmet verecek olan spor salonunun inşaatında TMSF yönetimindeki GÖLTAŞ Çimento A.Ş. 80 milyar liralık hazır beton yardımında bulundu. GÖLTAŞ Çimento A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hidayet Nalçacı, Isparta'nın sosyal ihtiyaçları için her zaman yardıma hazır olduklarını belirtti. 

Nalçacı, açıklamasında, "GÖLTAŞ Türkiye için çok önemli bir kuruluş. Bugüne kadar Isparta'nın sosyal hayatında önemli etkisi olmuş. Bundan sonra da olacaktır. Biz GÖLTAŞ'ın sosyal sorumluluğunu biliyoruz. Daha önce de festivale, Ispartaspor'a yardımda bulunduk. Şimdi de spor salonuna yardım yaptık. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Isparta'nın sosyal ihtiyaçlarını karşılamak için imkanlarımız dahilinde gerekeni yapacağız. İnşaatı süren spor salonu Isparta için önemli bir ihtiyaç. Biz de bu ihtiyaçta yardımcı olduk" diye konuştu.
.
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2006 Salı 22:10:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?