7
Mayıs
2024
Salı
EĞİTİM

Isparta’’nın yüzünü güldürdü

OKS’de Türkiye ikincisi olan Fatma Karakoç, Isparta’nın yüzünü güldürdü. Özel Altınbaşak Çakın İÖO’lunda öğrenim gören ve 3 yıldan buyana da Uğur Dershaneleri’ne giderek sınava hazırlanan Karakoç, başarısına katkı sağlayan öğretmenlerine ve ailesine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Ortaöğretim Kurumları Sınavı (OKS) sonuçları dün açıklandı. Sonuçların açıklanmasıyla birlikte adaylar sınav sonuçlarını öğrenmek için Milli Eğitim Bakanlığı’nın internet sitelerine yüklendi. Açıklanan sonuçlar sonrasında iptal edilen bir sorudan dolayı Fatma Karakoç Türkiye 2.’liğini elde etti. 3 yıldan buyana Uğur Dershanelerinde sınava hazırlanan Fatma Karakoç için dün dershanenin merkezinde ve okulunda program düzenlendi. Fatma Karakoç ailesiyle birlikte İstanbul’da olduğu için toplantılara katılamadı.

2001-2002 öğretim yılından buyana aralıksız olarak Isparta birincilerini çıkaran Uğur Dershanelerinde düzenlenen toplantıda konuşan Dershanenin Kurucu Temsilcisi Kamil Tamtürk, başarının tesadüf olmadığını dile getirerek, okul ve dershane idarecilerine, öğretmenlerine, anne ile babasına teşekkür etti.

Diğer taraftan Karakoç’un okuduğu Özel Altınbaşak Çakın İlköğretim Okulu’nda başarıyı kamuoyuna duyuran Okul Müdürü Bülent Tahancı da “Bu başarı okulumuzun sistemli, disiplinli çalışma anlayışı özellikle de OKS’ den sorumlu öğretmenlerimizin fedakar ve özverili çalışmaları sonucu elde edilmiştir” dedi.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2007 Salı 22:38:45
Güncelleme :10 Temmuz 2007 Salı 22:42:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kadir ozkan IP: 88.251.173.xxx Tarih : 29.07.2007 14:29:44
basarılarının devamını dılerım