5
Mayıs
2024
Pazar
EKONOMİ

Başkan'dan yatırımcılara çağrı

Isparta Belediye Başkanı Hasan Balaman, iş adamlarına Isparta'ya yatırım yapmaları yönünde çağrıda bulundu.

 "Sizi Isparta'ya bekliyoruz" diyen Başkan Balaman, Isparta'nın hızla geliştiğine dikkat çekti. Başkan Balaman, "Yatırım yapmak için yer arayan iş adamlarımız Isparta'ya gelsinler. Türkiye'de ilk kez bir belediye olarak yatırımcımızın hizmetindeyiz" diye konuştu. 

Yatırım için Isparta'ya gelecek olan iş adamlarının kendilerinin misafiri olduğunu belirten Belediye Başkanı Balaman, "Onlar çaylarını içerken, başkan yardımcılarımızın birisine bağlı kuracağımız birim, onların belediye ile ilgili prosedürlerini yerine getirecek. İş adamlarımızın vaktini gereksiz prosedürlerle uğraştırmayacağız" dedi. Son iki yılda Isparta'da önemli gelişmelerin olduğunu belirten Başkan Hasan Balaman, belediye olarak bu güne kadar Isparta'da gecikmiş bir çok projeyi hayata geçirdiklerinin altını çizdi. 

"Şimdi sıra Isparta'ya yatırım yapacak iş adamlarını bulup, onları şehrimize kazandırmak" diyerek sözlerini sürdüren Belediye Başkanı Hasan Balaman, "Isparta'ya gelecek olan her yatırımcı, ilimizin kalkınması ve gelişmesi için çok önemli bir rol oynayacağı gibi işsiz gençlerimize çalışma alanı oluşturacaklar. Sürekli göç veren bir Isparta'dan, göç alan çağdaş ve modern bir Isparta için yatırımcılara ihtiyacımız var. Yatırım için Türkiye'de en çok dikkat çeken illerden birisi Isparta olmaya başladı. Biz gelen yatırımcımızı her türlü teşvik ve kolaylığı sağlamak için belediye bünyesinde özel büro kurarak, onların yapması gereken bir çok işlemi bizim personelimiz yerine getirecek. Yatırımcımız ise bizim misafirimiz olarak çayını içsinler. Yatırım yapacakları yerlere de her türlü alt yapı hizmetini götürmek bizim görevimiz" dedi.
.
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2006 Salı 16:51:47
Güncelleme :11 Haziran 2006 Pazar 11:54:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?