4
Mayıs
2024
Cumartesi
EKONOMİ

Gülbirlik'ten kozmetik tesisi

Gülbirlik Genel Müdürlüğü, 4 trilyon lira maliyetli yeni kozmetik tesisini 10 Kasım'da Sanayi Bakanı Ali Coşkun'un katılımıyla açacak. Açılışa yurt içi ve dışındaki 54 bayinin yanı sıra "Asmalı Konağın Diclesi" olarak bilinen oyuncu İpek Tuzcuoğlu da katılacak.

Gülbirlik Genel Müdürü Bolat Tamer, 10 Kasım'da yapılacak kozmetik tesisi açılışına Sanayi Bakanı Ali Coşkun'un katılacağını belirtti. Isparta'da artık tarıma dayalı sanayinin temelinin atıldığını ifade eden Tamer, "Açılışımız 10 Kasım'da saat 15.00'te olacak. 8 bin ortağımızın yanında yurt içinde 46 ve yurt dışındaki 8 bayiimizle birlikte görkemli bir açılışa imza atacağız" dedi.

Isparta'da 5 büyük siyasi partinin tüm yöneticilerini diğer partilerin ise başkanlarını davet ettiklerini kaydeden Tamer, 1 yıllık bu yatırımın 4 trilyon lira değerinde olduğunu açıkladı. 8 Kasım'da İstanbul'da ulusal basına kokteyl vererek Rosense'nin çıkışını sürdürmeyi planladıklarını da ifade eden Gülbirlik Genel Müdürü Bolat Tamer, "9 Kasım gecesi de reklamlarımız başlayacak" dedi.

Gülbirlik Genel Müdürü Tamer, İstanbul'da Kadıköy, İzmir'de Alsancak ve Ankara'da Kızılay gibi noktalara show-room açmak istediklerini de belirterek, bu konuda geniş kapsamlı bir çalışma yaptıklarına dikkat çekti. 2006 yılında Türkiye'nin her yerinde Rosense markasının duyulacağını da kaydeden Bolat Tamer, "2006'da satışlarda yüzde 50'yi geçmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2005 Pazartesi 15:08:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?