3
Mayıs
2024
Cuma
EKONOMİ

Isparta kalkınmada öncelikli olacak

Isparta'nın, önümüzdeki 10 yılın en çok kalkınan illeri arasında ön sıralarda yer alacağı belirtildi.

AK Parti Isparta İl Genel Meclisi Üyeleri Selim Sözer ve Fevzi Özdemir, dönem sonu itibariyle düzenledikleri basın toplantısında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Toplantıda konuşan Selim Sözer, 20 aylık dönem içerisinde Isparta'nın kalkınmasına yönelik çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade etti. Sözer, "Burada bir kalkınma planı örmeye çalıştık. Zihniyet devrimi gerçekleştirmek istedik. Devlet Demir Yolları'ndan Botaş'la ilgili tavsiye kararına, orman köylülerinin mağduriyetinden tarım konusunda yapılan stratejik çalışmalara kadar birçok projeye imza atmaya çalıştık.

Turizm ve eğitimle ilgili yine öyle tavsiye kararları aldık. Biz bu gayretlerimizi kimseden bir şey beklemeden ve istemeden yaptık. Bizim birçok meclis üyemiz bulundukları yörelerde çalışmalar yaptı. Aynı köye defalarca gittikleri zamanlar oldu. Ama kimseden destek almadılar" dedi.

Meclisin Isparta tarihinde kimsenin yapamadığı birçok şeyi yaptığını ifade eden Sözer, Isparta'nın gelecek 10 yılın en çok kalkınan illeri arasında başı çekeceğini öne sürdü.

.
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2005 Perşembe 21:16:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?