6
Mayıs
2024
Pazertesi
EKONOMİ

Esnaf odasına kredi

Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KMESOB) Akbank ile kredi protokolü imzaladı.

İmza töreninde konuşan KMESOB Başkanı Ahmet Kuybu, yapılan protokolle Kahramanmaraş esnafına düşük oranlarda kredi imkanı sağlandığını kaydetti. Kahramanmaraş esnafının rahatı için çalıştıklarını dile getiren Kuybu, "Zaman zaman esnafımızın nakit paraya ihtiyaç olduğu dönemler olabiliyor. İşte bu amaçla küçük ölçekli işletmelerde faaliyet gösteren üyelerimizi bir an olsun rahatlatmak amacıyla Akbank ile kredi görüşmelerimiz oldu. İnşallah her iki tarafa da hayır olur" dedi. Akbank Kahramanmaraş Şube Müdürü Kemal Kırkıcı da, "Türkiye ekonomisinin en önemli halkalarından olan esnaf ve sanatkarlara sunduğumuz özel hizmet ve çözümler ile verdiğimiz desteği sürdürmeye devam edeceğiz.

Biz Akbank olarak, küçük işletmelerin Türkiye'nin gerek ekonomik gerekse sosyal yapısında önemli bir yeri olduğuna inanıyoruz ve bu inançla onların ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik ürettiğimiz çözümlerle destek oluyoruz. Bugün burada Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği İle imzalayacağımız protokol de bu amaca hizmet edecek" diye konuştu.

Daha sonra kredi protokolü KMESOB Başkanı Ahmet Kuybu ile Akbank Kahramanmaraş Şube Müdürü Kemal Kırkıcı tarafından imzalandı.

.
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2006 Pazartesi 17:46:29
Güncelleme :4 Nisan 2006 Salı 20:19:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?