6
Mayıs
2024
Pazertesi
EKONOMİ

Mado'dan parmak dondurma

Ünlü dondurma markası olan Mado, "parmak dondurma" adıyla yeni bir konsept geliştirdi.
Mado'nun, "parmak dondurma" adıyla sunduğu yeni ürün ilk defa, Kahramanmaraş'ta toplanan ve 2 gün devam eden Mado Güney ve Doğu Anadolu'da bulunan bayiler toplantısında tanıtıldı.

Mado Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kanbur, ürettikleri parmak dondurmayı kendisi tanıtarak özelliklerini anlattı. Kanbur, "Bu yeni ürünümüzü halkımız büyük bir beğeni ile tüketileceğini inancındayım. Çünkü çok kaliteli üretilen ve parmak kadar bir külahta bulunan dondurmalarımız servis yönünden de çok kolay olacaktır. Örneğin içerisinde çok sayıda parmak dondurma bulunan bir kutu içerisinde ev ve işyerlerinde buzdolabında muhafaza edilerek, her gün bir iki adet tüketileceği gibi, misafirlere de kolaylıkla ikram edilebilecektir" dedi.

Bayilere geliştirdikleri diğer ürünlerle ilgili de bilgi veren Mehmet Kanbur, dünyada artık gıdanın çok önemli bir sektör haline geldiğini ve şimdiki yarışın ise kalite standardı ve marka üzerinde olduğunu belirtti.

Mado'nun 15 yıl önce markalaşma çalışmalarını tamamladığını ve bu nedenle de yurt içi ve dışındaki bayi ağını hızla genişlettiğini de dikkat çeken Kanbur şunları söyledi:
"Biz şimdi markanın da ötesinde en iyi olmanın çabasını veriyoruz. Bu konuda da sürekli Ar-ge ve eğitim çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Bu noktadan firma olarak kaliteden asla taviz vermeyiz. Ürünlerimize güvenenleri hiçbir zaman hayal kırıklığına uğratmadık. Bundan sonra da uğratmayacağız. Ürünlerimizin satışını yapan bayilerimizden bu konuda gerekli titizliği göstermelerini bekliyoruz. Bu marka hepimizin. Bizim için hizmette kalite faktörü her şeyin önünde gelir."

.
Yayın Tarihi : 26 Mart 2006 Pazar 14:42:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?