6
Mayıs
2024
Pazertesi
EKONOMİ

Fuar için yer aranıyor

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Suat Öztürk, Elazığ'da yapılması düşünülen kalıcı fuar alanına sıcak baktıklarını söyledi.

Elazığ'da büyük bir ihtiyaç olarak görülen kalıcı fuar alanı için araştırmalar devam ederken, belediyenin Doğukent Mahallesi'ndeki alanı fuar alanı olarak göstermesi, tepkilere neden oluyor.

Oda olarak fuar yapımına her türlü desteği vereceklerini söyleyen ETSO Başkanı Suat Öztürk, acil ihtiyaç olarak gördükleri kalıcı fuar alanının yapımında yer seçiminin çok önemli olduğunu vurgulayarak, "En ideal yeri seçmek gerekir. Bana göre en ideal yer, fidanlık veya karayollarına ait Malatya yolundaki alan. Biz bu 2 yerin yapımında her türlü desteği vereceğiz. Tabii, fuar yapılacak alanın imar ve iskan durumu ve altyapı sorunuyla birlikte, şehrin bütün insanlarının gelip gezeceği bir yer olması gerekir. Aksi takdirde, ETSO olarak fuar alanı yapımına destek veremeyiz. Biz, kim olursa olsun, kim yaparsa yapsın, bizim düşündüğümüz 2 yerin hazırlanmasında her türlü desteği vereceğiz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2005 Pazartesi 15:49:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?