4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

AKP'den koordinasyon toplantısı

AKP Erzincan il Başkanlığı, Gümüşhane Milletvekili ve Bölge Koordinasyon Sorumlusu Sabri Varan’ın katılımıyla parti binasında koordinasyon toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıya Varan’ın yanı sıra AKP Erzincan İl Başkanı Yüksel Çakır, Erzincan Belediye Başkanı Mehmet Buyruk, İl Genel Meclis Başkanı Rıdvan Aydemir, ilçeve belde belediye başkanları, teşkilat başkanları, AKP yönetimi ve çok sayıda partili katıldı.

Yüksel Çakır, toplantıda yaptığı konuşmada, "Türkiye’de artık hiçbir şey eskisi gibi değil. Bunu iftiharla, gururla söyleyebilirim. Gerek sosyal hayatta, gerek siyasi hayatta,gerek ekonomik yaşamda dış siyasette aklınıza gelebilecek yönetimle ilgili Türkiye’yi ilgilendiren hiçbir alanda hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını rahatlıkla ifade edebilirim. AKP tüm teşkilatla birlikte attığı olumlu adımlarla Türkiye’nin önünü açmıştır.

Türkiye içerde yakaladığı istikrarla dışarıda da itibarını yeniden kazanmaya namzet bir ülke olmuştur. Atılan bu adımlarla beraber dünyada genel manada büyük bir çöküş yaşanmasına rağmen Türkiye dünyanın parlayan yıldızı haline gelmiştir” dedi.

Erzincan Belediye Başkanı Mehmet Buyruk ise yaptığı konuşmasında, şunları dile getirdi: "Ülkede suni gündemler oluşturarak AK Parti'nin başarısını gölgelemeye çalışanlar, son zamanlarda çalışmalarını iyice artırdılar. Sanki Türkiye’de daha evvel içki yasağı yokmuş da AK Partili belediye başkanları içki yasağını koymuşlar gibi bir suni gündem oluşturuluyor.

Sanki Türkiye’de daha önce Şemdinli olayları gibi olaylar olmamış, ilk defa bu dönemde olmuş gibi hükümetin bu olayın üzerine kararlıkla gitmesine rağmen hükümeti engellemeye çalışıyorlar. Maalesef bu suni gündemlere kapılarak, asıl meselemiz olan ülkemizin kalkınma meselesini, işsize iş bulma, aşsıza aş bulma meselesini bir kenara bırakıp, bu basit küçük meselelerle uğraşıyoruz

Son 50 yılda Erzincan’da yapılmayan bir çok işin de yapılmasını yine AK Parti sağladı. 65 yıldır çözülmeyen çarşı mahallesini çözmedik mi? 12 yıldır yapılmayan MİT kavşağını yapmadık mı? Erzincan’da ilk defa temizlik işlerini özelleştirerek Erzincan’ı tertemiz yapmadık mı? Yıllardır kimsenin cesaret bile edemediği yol genişletme çalışmalarını yapmadık mı? Doğalgazı getirmiyoruz muyuz, üniversiteyi getirmiyor muyuz.

Öyleyse son elli yılda Türkiye’de bir devrim meydana getiren AK Parti, aynen Erzincan’da da bir devrim gerçekleştirmektedir."

AKP Gümüşhane Milletvekili Varan “Bölge koordinatörü olarak bölgede yaptığımız çalışmalar çerçevesinde bugün de sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duymaktayım. Burada bulunmamızın amacı var ise teşkilattaki arkadaşlarımızın sorunlarını dinlemek ve bu sorunları genel merkezimize ileterek çözüm yolunda adımlar atmaktayız.

Ankara’da 81 ilden katılımın sağlandığı toplantılarda Erzincan’dan her zaman gururla bahsediyorum” dedi.

İl Genel Meclis Başkanı Rıdvan Aydemir ise, konuşma listesinde isminin olmadığını ve daha sonradan listeye isminin usulen eklenmesine sitem de bulundu.

 

Yasin Köz - Kenthaber / Erzincan
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2005 Cumartesi 11:09:53
Güncelleme :12 Aralık 2005 Pazartesi 02:19:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat yazıcı IP: 88.227.107.xxx Tarih : 11.11.2008 09:39:25

slm tokinin etrafındaki kaldırımlar ve sitabilize yol hala yapılmadı 3 yıl oldu teslim olalı yagışta ve sıcak havalarda münibüs duragı bile yok o bölgede farkındamısınız