4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

CHP ve SP AKP'ye yüklendi

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı tarafından siyasi partilere yönelik yapılan ziyaretler devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan İl Başkanı Coşkun Yılmaz ile il, ilçe yönetimi geçtiğimiz günlerde Saadet Partisi'ne bir ziyarette bulunarak, İl Başkanı Orhan Bulut ile bir süre görüştüler.

Ziyaret esnasında iki siyasi parti il başkanı dostluk mesajları verirken, iktidar partisini de eleştirmeye unutmadılar.

Siyasi partilere yönelik yaptıkları ziyaretlerin süreceğini belirten Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan İl Başkanı Coşkun Yılmaz, “Böyle güzel bir ayda siyasi parti temsilcilerimizle bir araya gelerek ülke meselelerini görüşüyoruz. Erzincan’a ülkemize ne katkılarda bulunabiliriz bu konularda bilgi alışverişi yapıyoruz. Erzincan’a neler yapabiliriz bu konuda projeler üretmek için siyasi partilerimizle işbirliği yapmak için bir çalışma başlatmayı amaçlıyoruz. İleriki günlerde iktidar partisine de ziyarette bulunacağız. Aslında bu gibi görüşmelerin ziyaretlerin daha önceden yapılması gerekiyordu, ama bu bize nasip oldu. Burada yaptığımız ziyaretler esnasında meydana çıkan sorunları Ankara’ya taşıyarak en kısa süre içerisinde bu sorunları gidermeyi hedefliyoruz” dedi.

Tüm siyasi partilerin bir araya gelerek halkın önünde bilgi alış verişinde bulunması gerektiğini ifade eden Saadet Partisi Erzincan İl Başkanı Orhan Bulut, “Cumhuriyet halk Partisi yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Kendileri İl ve İlçe kongrelerini yaptıktan sonra bize ziyarette bulunmak istediklerini söylediler, bizde kendilerini ağırlamaktan mutlu olacağımızı söyleyerek bu gün burada bir araya geldik. Kendileri ile burada bir saate yakın bir sohbetimiz oldu, bu sohbet esnasında Erzincan’ın meseleleri ile Türkiye meseleleri hakkında fikir alış verişinde bulunduk. Biz böyle bir davranışı iktidar partisi il başkanı ve milletvekillerinden de bekliyoruz. Tüm siyasi partilerin bir araya gelerek halkın önünde Erzincan meselelerini, Türkiye meselelerini görüşmesi gerekmektedir. Biz böyle bir görüşmeye her zaman için hazırız. 3 yıldır bizim bu talebimize bir ilgi yok, inşallah bundan sonra böyle bir birliktelik olur. Cumhuriyet Halk Partisine ziyaretlerinden dolayı şükranlarımız sunuyorum ve inşallah bizde il ve ilçe genel kurulumuzu yaptıktan sonra kendilerine ziyarette bulunacağız” şeklinde konuştu.

Yasin Köz - Kenthaber / Erzincan
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2005 Cuma 09:30:18
Güncelleme :21 Ekim 2005 Cuma 15:10:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?