4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

CHP'den çözüm için işbirliği

Cumhuriyet halk Partisi Erzincan İl Başkanı Coşkun Yılmaz bir basın açıklaması yaparak, il genelinde siyasi parti ve sivil toplum birliklerine çeşitli ziyaretlerde bulunduklarını ve bu ziyaretler esnasında Erzincan sorunlarını masaya yatırdıklarını açıkladı.

Erzincan meselelerinin çözüme kavuşması için gerekli çalışmaları yaptıklarını ve herkesten de bu konuda destek beklediklerini söyleyen Başkan Yılmaz, 19-20 Kasım tarihinde Ankara’da yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi 31. Olağan Genel Kurulu'na tüm üyeleri davet etti.

Başkan Yılmaz, “Yönetimimiz bu günlerde Siyasi parti teşkilatlarına ve sivil toplum örgütlerine ziyaretlerde bulunarak Erzincan için neler yapılmalıdır, neler yapabiliriz bunun çalışması içerisindeydik. Yaptığımız ziyaretler esnasında ortak projeler dahilinde bilgi alışverişi yaptık. Ziyaretlerimizi tamamladık, bayram öncesi iktidar partisi il başkanlığına da ziyarette bulunarak burada Erzincan Milletvekilleri ile bir araya geldik. Bu ziyaret esnasında Erzincan sorunlarını masaya yatırdık. Erzincan için neler yapabiliriz, fikirlerimizi ortaya koyduk. Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanlığı'na yaptığımız ziyarette milletvekilimiz tarafından Erzincan Üniversitesi'nin de müjdesini aldık. Bayram günü aldığımız bu müjde bizim için ayrı bir bayram havası yaratmıştır. Bu düşünce ile iktidarın Erzincan için yapmış olduğu doğruları hep beraber alkışlıyor ve yapılan yanlışlıları da ortak noktada bir araya gelerek, doğruları bulmak amacıyla birlikte ortak projeler oluşturarak memleketimizi kalkındırmalıyız. Biz bu kapsamda her türlü çalışmaları yapmaya hazırız” dedi.

Yasin Köz / Kenthaber / Erzincan
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2005 Çarşamba 09:21:10
Güncelleme :19 Kasım 2005 Cumartesi 09:59:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?