4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

CHP'den MHP'ye ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzincan İl Yönetimi, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

MHP İl Başkanı Avni Altınova'yı makamında ziyaret eden CHP İl Başkanı Çoşkun Yılmaz ve parti yönetim kurulu üyeleri, Erzincan'ın mevcut ekonomik ve sosyal durumuyla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

CHP ile MHP'nin, Erzincan'ın kalkınması, huzuru ve geleceği için aynı heyecanı duyduğuna inandığını dile getiren Coşkun Yılmaz, AK Parti iktidarının her şeyi güllük gülistanlık gibi göstermeye çalıştığını söyledi.

En büyük korkularının genel ahlakın zarar görmesi olduğunu anlatan CHP İl Başkanı Coşkun Yılmaz, genel ahlakın çöküşüyle birlikte ticari ahlak ve siyasi ahlakın da kaybolacağını belirtti.

Coşkun Yılmaz, son zamanlarda ekonomik sıkıntılar yüzünden paraya dayalı dostluklar oluştuğunu da kaydederek, "Bu menfi durumların önüne geçmek için çaba göstereceğiz. Siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle görüşerek, bu yönde üzerimize düşen görevi yapacağız" dedi.

MHP İl Başkanı Avni Altınova ise Erzincan'ın eğitim ve sağlık alanlarında, en kısa zamanda çözülmesi gereken problemler yaşadığını ifade etti. Altınova, Erzincan'ın eğitimde 41. sıradan 56. sıraya düştüğünü belirterek, "600 kişinin mezun olduğu bir okuldan sadece 7 kişi üniversiteyi kazanabiliyor. Daha önce 61 uzman doktorun bulunduğu Erzincan'da bugün ancak 30 uzman doktor görev yapıyor. Bu sıkıntıların hepsi görmezden geliniyor. Bunu anlamak mümkün değildir" diye konuştu.

Erzincan'da, partiler arasındaki diyalogun, şehir için nelerin yapılabileceğinin belirlenmesi açısından çok faydalı olduğuna işaret eden MHP İl Başkanı Avni Altınova, partisinin de bu konudaki sorumluluğunu bildiğini belirtti.

.
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2005 Cumartesi 20:36:51
Güncelleme :10 Ekim 2005 Pazartesi 16:54:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
müstear IP: 85.98.243.xxx Tarih : 10.10.2005 20:22:48
hala bak mhp schp el ele