4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

Maraşlı vekil Erzincan'da

Türkiye Büyük Millet Meclis Başkan Vekili Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil Erzincan’a gelerek valilik, belediye başkanlığı ile AKP Erzincan il Başkanlığı'na ziyaretlerde bulundu. Erzincan Valisi Refik Arslan Öztürk ile Erzincan Belediye Başkanı Mehmet Buyruk’u ile bazı kamu kurum ve kuruluşlarına ziyaretlerde bulunan Pakdil Erzincan’da yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Erzincan’da son olarak AKP Erzincan İl Başkanlığına bir ziyarette bulunan Vekil Pakdil basın mensuplarının da sorularını yanıtladı. Meclisin tatile girmesi ile birlikte milletvekillerinin Beldeleri ve köyleri gezerek vatandaşların dertlerini dinleyerek yeni yasama dönemine hazırlandıklarını vurgulayan Pakdil kendisinin de bu vesile ile bazı illere ziyaretlerde bulunduğunu açıkladı.

Erzincan’ın tarihinde büyük acılar yaşadığını fakat tüm olumsuzluklara rağmen toparlanarak geçmişin kötü izlerini sildiğine dikkat çeken Pakdil “ Erzincanlılar mahalli idareleri iyi tanıyan daha önceden Erzincan’da belediye başkanlığı görevini yapan bir milletvekile sahip olması büyük şanstır. Erzincan milletvekillerinin yoğun çalışmaları neticesi Erzincan teşvik yasası kapsamına alınarak, yerli ve yabancı yatırımcıların ilgisini çeken bir il oldu. Her ile nasip olmayan Araştırma hastanesi kurulma aşamasında olup ihale işlemleri ise sona yaklaşmıştır. Yeni yasama döneminde Erzincan Türkiye’de üniversitelerine kavuşan illerden birisi olacaktır” şeklinde açıklamada bulundu.

Mecliste yapılan çalışmalar ile birlikte Türkiye’nin belirli bir yerlere geldiğine dikkat çeken Erzincan AKP İl Başkanı Yüksel Çakır yeni yasama dönemi ile birlikte Erzincan’ın bir çok özlemine kavuşacağını açıkladı.

Yasin Köz - kenthaber / Erzincan
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2005 Çarşamba 08:52:33
Güncelleme :17 Ağustos 2005 Çarşamba 14:20:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?