4
Mayıs
2024
Cumartesi
EKONOMİ

DAKAB, Van'da toplandı

Doğu Anadolu Kalkınma Birliği (DAKAB) Van Düzey II. Alt Bölgesi Meclisi 5. toplantısı Van'da yapıldı.

Van, Bitlis, Muş ve Hakkari illerini kapsayan DAKAB'ın meclisi Van Valisi Mehmet Niyazi Tanılır'ın başkanlığında İl Özel İdare Müdürlüğü salonunda toplandı. Toplantıya, Bitlis Vali Yardımcısı Yasin Öztürk, Muş Vali Yardımcısı Yaşar Güneş ve üye illerin İl Genel Meclis Üyeleri katıldı. Vali Tanılır'ın yaptığı açılış konuşmasının ardından DAKAB Genel Sekreteri olan Van Vali Yardımcısı Osman Ahsen, DAKAB hakkında bilgi verdikten sonra toplantının gündem maddelerine geçildi.

İlk gündem maddesi olan 2 katip üye seçimine geçildi. Bitlis İl Genel Meclis Üyesi Nihat Ceylan ile Ramazan Gökdemir, oybirliği ile katip üyeliklerine seçildiler. Daha sonra gündemin 2. maddesinde yer alan Birlik Encümen Üyelikleri seçimi yapıldı.

Bitlis İl Genel Meclis Üyesi Yunus Yaralı, Van İl Genel Meclis Üyesi M. Nasır Sinoğlu, Muş İl Genel Meclis Üyesi Nizamettin Karakaya ile Hakkari İl Genel Meclis Üyesi Ferhink Yazgan oy birliği ile seçildiler. DAKAB'ın 2006 yılı gelir ve gider bütçesinin oybirliği ile kabul edilmesinin ardından dilek ve temennilerden sonra toplantı sona erdi.

.
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2005 Cumartesi 01:24:36
Güncelleme :12 Kasım 2005 Cumartesi 01:26:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?