4
Mayıs
2024
Cumartesi
EKONOMİ

Hisarcıklıoğlu Van'a geliyor

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Başkanı Zahir Kandaşoğlu, bölgede son günlerde yaşanan olumsuzluklar üzerine 'Doğu Anadolu İstişare' toplantısını yapma gereğini duyduklarını kaydetti.

VATSO'da bir basın toplantısı düzenleyen Kandaşoğlu, yarın Van'da yapılacak olan toplantı hakkında basın mensuplarına bilgi verdi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun başkanlık edeceği toplantıya Van, Hakkari, Bitlis, Muş, Ağrı, Iğdır ve Erzurum illeri ile bazı ilçelerinin ticaret ve sanayi odaları, ticaret borsaları yönetim kurulu ve meclis üyelerinin katılacağını kaydeden Kandaşoğlu, özellikle son günlerde bölgede yaşanan olumsuzlukların herkesi çok etkilediğini vurguladı.

Kandaşoğlu, "Bölgede meydana gelen olaylardan dolayı üyelerimiz sıkıntılı yaşıyor. Büyük ekonomik kayıpları oluyor. Bunun üzerine bölge oda başkanlarımız ile yapacağımız toplantıyı Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütü olan ve Türkiye sermaye çarkının başında olan TOBB'un Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, toplantımızın olumlu bir karar olduğunu kendisinin de katılacağını belirtti. Yarın özel bir uçakla gelecek olan Hisarcıklıoğlu toplantıya başkanlık yaptıktan sonra bir durum değerlendirmesinde bulunacak" dedi.

.
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2005 Cumartesi 19:04:53
Güncelleme :19 Kasım 2005 Cumartesi 19:07:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?