3
Mayıs
2024
Cuma
SAĞLIK

DDH'da kapalı devre tv yayını

Denizli Devlet Hastanesi (DDH), kapalı devre televizyon yayını ile Türkiye'deki devlet hastaneleri arasındaki farkını yine ortaya koydu. Denizli Devlet Hastanesi, bu yayınla hem hastanenin döner sermayesine katkı sağlıyor, hem şeffaflığı sağlıyor hem de güvenliği kontrol ediyor.

Hastane içinde yapılan kapalı devre televizyon yayını hakkında bilgi veren Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mithat Ekici, yılda bir milyonun üstünde hastanın bakıldığı hastanede, hastaların ihtiyaçlarını gidermek için hayırseverlerin yardımlarını aldıklarını, buna hastane olarak bir katkı da kendileri koymak istediklerini belirtti.



 

 

 

 

 

 

YILDA 500 MİLYAR GELİR HEDEFİ
Ekici, "Biz de birşeyler yapalım dedik ve konuyu bakanlığa taşıdık. Hastanenin çeşitli bölümlerine kurulan 25 televizyonla merkezi yayın yapıyoruz" dedi. Kapalı devre televizyon yayınında, ulusal yayınların, reklamların, eğitim programlarının ve hastane içi görüntülerin verildiğini belirten Ekici, "Ulusal yayınların ardından, bölgesel reklamları da televizyon yayınına dahil ettik. Sistem, hayırseverlerin katkıları ile kuruldu ve 9-10 milyara maloldu. Şimdiye kadar 500 milyonluk reklam aldık. Yılda 500 milyarlık gelir elde etmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

HASTANE ÇALIŞANLARI DA MESAJ VERİYOR
Kapalı devre televizyon yayınında, ulusal ve bölgesel reklamların yanı sıra ilan ve duyurulara da yer verdiklerini kaydeden Ekici, "Hastane çalışanlarımız da özel günlerde, televizyona kutlama mesajları vererek, döner sermayeye katkıda bulunuyorlar. Yayınlarımızda, polikliniklerdeki, acildeki ve laboratuvarlarımızdaki kameralarla, buraların görüntülerini de veriyoruz. Böylece, hem güvenliği sağlamış oluyoruz hem de hastalarımız hastanenin hangi bölgesinde yoğunluk olduğunu görebiliyor" dedi. Ekici, kapalı devre televizyon yayınının tek kişi tarafından düzenlediğini de sözlerine ekledi.

EKİCİ'DEN 'REKLAM VERİN' ÇAĞRISI
Ekici, firma sahiplerine ve hayırsever vatandaşlara seslenerek, hastaneye, kapalı devre televizyon yayınına ilan ve reklam vererek, hastanenin gelişimine katkıda bulunabileceklerini söyledi. Ekici, "Hem reklam verin hem de hastaneye katkıda bulunun. Diğer hastaneler de koşullarını yerine getirmek kaydıyla, bizim sistemimizi örnek alabilirler. Bu sistem sayesinde, hem hastane içinde şeffaflığı sağlıyoruz, hem vatandaşların bize olan güveni artıyor hem de bizim kendimize güvenimiz artıyor" dedi.

Emin BARINER
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2005 Perşembe 12:31:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?