4
Mayıs
2024
Cumartesi
KÜLTÜR/SANAT

Ege Mahallesi 'Organize İşler'in seti oldu

Sanatçı Yılmaz Erdoğan, yeni filmi Organize İşler'in, son çekimlerini İzmir'de yaptı. Ege Mahallesi'nde gerçekleştirilen çekimlerde mahalle halkı da rol aldı.

Yaklaşık 2 ay önce çekimlerine başlanılan Organize İşler'in senaryosunu yazan Sanatçı Yılmaz Erdoğan, 3. sinema filminde de yine hem yönetmen koltuğunda oturuyor, hem de filmin başrollerinden birini canlandırıyor. Filmin İzmir'de gerçekleştirilen çekimlerinde, Cezmi Baskın, Murat Yıldırım ve Şevket Tezel rol aldılar. Mahallelinin yoğun ilgisi ile gerçekleştirilen çekimler sırasında, Yılmaz Erdoğan habercilerle de kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Filmin, yeni yılın ilk günlerinde vizyona gireceğini söyleyen Erdoğan, yine iddialı bir film yaptıklarını belirtti.

BKM Film yapımı Organize İşler'in çekim süreci, İzmir'deki setin tamamlanması ile sona erdi. Yılmaz Erdoğan şimdi Tolga Çevik, Demet Akbağ, Altan Erkekli, Özgü Namal, Başak Köklükaya, Ebru Akel, Erdal Tosun ve Cem Yılmaz'ın rol aldığı filmin montaj çalışmaları için stüdyoya kapanacak.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ağustos 2005 Cuma 13:25:32
Güncelleme :12 Ağustos 2005 Cuma 13:36:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?